Uw specialist op het gebied van arbeidsrecht in Arnhem
Bel vrijblijvend: 026 - 791 00 42
Ontslag
arbeidsrecht Arnhem

Ontslag kwesties in Arnhem

Heeft u in Arnhem ontslag gekregen?

Ontslag is in feite niets anders dan het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Heeft u ontslag gekregen? Of bent u als werkgever van plan uw werknemer te ontslaan? Vraag dan juridisch advies bij uw specialist in arbeidsrecht uit Arnhem. Wij vertellen u alles over uw rechten en plichten, zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Als u ontslag dreigt te krijgen, begrijpen wij dat deze onzekerheid moeilijk voor u is, uw inkomen staat immers op het spel. Onze advocaten beschikken over de juiste kennis en ervaring om te zorgen voor een resultaat waar u tevreden mee kunt zijn. Wij werken voor cliënten uit Arnhem en uit de omgeving van Arnhem.

Eerste hulp bij ontslag

Wat moet u doen als u ontslagen wordt? Ten eerste is het belangrijk dat u nooit zomaar iets ondertekent. Als u het niet eens bent met uw ontslag, is het belangrijk om een advocaat in te schakelen die u juridisch bij kan staan. Als u wel akkoord gaat met uw ontslag, kunt u misschien een ontslagvergoeding krijgen. Deze vergoeding is ter compensatie van het verlies van inkomen. Ook hiervoor kunt u onze hulp inschakelen. Wij adviseren u en onderhandelen, als u dit wenst, met uw werkgever over de hoogte van de vergoeding. Meer weten over onze diensten? Bel dan vrijblijvend met ons advocatenkantoor uit Arnhem.

Let op! Per 1 juli 2015 gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.